Activiteiten

Jongere gasten

Door de gastvrije en de veilige omgeving mag gerust gezegd worden dat er sprake is van een kindvriendelijke camping. De kindvriendelijke omgeving is mede gecreëerd door de afbakening van het campingterrein. In het hoogseizoen worden er af en toe activiteiten georganiseerd, waardoor de kinderen zich kunnen vermaken en u geheel tot rust kunt komen.

Speeltoestellen, mega zandbult, voetbalgoals, volleybalnet, trampoline, zijn een aantal voorbeelden van de verschillende faciliteiten die aanwezig zijn op de minicamping.
Door de faciliteiten en de vele ruimte op de camping, zijn alle vakantiesporten mogelijk met de hele familie.
In de 125 jaar oude boerderij is een binnenaccommodatie aanwezig waar verschillende binnenactiviteiten mogelijk zijn tijdens bijvoorbeeld slecht weer, waardoor de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Door de ligging aan het water ontbreken de verschillende watersport en zwemactiviteiten natuurlijk niet.

In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd als polsstokspringen, buikglijden op de buikglijbaan, zeilwedstrijdjes, volleybaltoernooitjes en nog veel meer.

Oudere gasten

Buiten de schoolvakanties wordt de camping voornamelijk bezocht door de oudere campinggasten. Door de ruime staanplaatsen en de mooie natuur van Friese platteland is er voldoende mogelijk om geheel tot rust te komen, maar tevens een actieve vakantie te hebben.

Gezelligheid speelt een voor sommige kampeerders een belangrijke rol. Borrelen, kaartavond, gezellig vuurkorf, of een barbecue met andere campinggasten zijn activiteiten die worden georganiseerd om de gezelligheid tijdens uw vakantie niet te laten ontbreken.

Op de fiets kunt u Zuidwest Friesland ontdekken vanaf de minicamping. Fietsen in Zuidwest Friesland is fietsen langs meren, door groene weiden en prachtige Friese dorpjes en steden. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de omgeving te bezichtigen die gemakkelijk te bereiken zijn. De mooie terrasjes aan het water en de diverse fietspontjes maken de fietsroutes in de omgeving de camping uniek.

Op één kilometer afstand van de camping ligt fietsknooppunt 38, die op het merendeel van de fietskaarten staat beschreven. Vanaf de camping kan u hierdoor verschillende routes door Zuidwest Friesland maken, waar met name de Gaasterlandse bossen een populaire gebied is.
Op de minicamping kunt u eventueel ook fietsen huren via Mous fietsenverhuur http://www.moustweewielers.nl/ – dit is een extern bedrijf.