Polyvalk

Bootverhuur De Wetterspetter – Zuidwest Friesland

Bij minicamping De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. Dit is mogelijk door de unieke locatie van een eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.

Alle boten zijn voorzien van een buitenboordmotor en zijn inclusief benzine. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Sinds 2016 is het ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

Stalling

Op de camping zijn er mogelijkheden om de volgende boten te huren:

Randmeer Polyvalken Sloep Kano’s

Polyvalk (2-5 personen)

De minicamping heeft 2 Polyvalken in de verhuur. De Polyvalken zijn een ideaal om de Friese Meren te bevaren. De boot is gemakkelijk in gebruikt door bijvoorbeeld de rolfok, 4 PK buitenboordmotor en een zelflozende kuip. Verder zijn de Polyvalken voorzien van een dektent, waardoor overnachten mogelijk is.  De Polyvalken varen gemakkelijk en door de unieke locatie van de minicamping De Wetterspetter kunt u uren lang zeilen op de Friese meren.

Wilt u gebruik maken van meerdere valken die al aanwezig zijn als u aankomt op de camping? Dit is mogelijk in overleg met een extern bedrijf, zodat u met een grote groep meteen kan genieten van het zeilplezier.

  • Prijs per week: € 250,-
  • Prijs per dag € 70,-
  • Prijs per dag deel € 45,-

(10.00 uur – 14.00 uur of 14.00 uur – 18.00 uur)

Meteen reserveren!

Of reserveer telefonisch

0514-591297