Sloep

Bootverhuur De Wetterspetter – Zuidwest Friesland

Bij minicamping De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. Dit is mogelijk door de unieke locatie van een eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.

Alle boten zijn voorzien van een buitenboordmotor en zijn inclusief benzine. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Sinds 2016 is het ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

Stalling

Op de camping zijn er mogelijkheden om de volgende boten te huren:

Randmeer Polyvalken Sloep Kano’s

 

Sloep

Wilt u met een sloep de Friese meren bevaren, een tocht over de Luts of gewoon lekker relaxen op het Heegermeer? Met de sloep van minicamping de Wetterspetter is dit mogelijk en bent u in staat overal te komen. Zelfs als u weinig vaarervaring heeft, is dit de ideale boot om een dag erop uit te gaan en een geweldige dag te beleven. De sloep heeft een vast stuur en is voorzien kussen. De sloep is beschikbaar voor campinggasten, maar ook voor dagtoeristen.

Eventueel kunnen er zwemvesten voor de sloep worden gehuurd.

  • Prijs per dag: € 125,-
  • Prijs per dag deel: € 70,-

(10.00 uur – 14.00 uur of 14.00 uur – 18.00 uur)
* prijzen inclusief benzinekosten, waterkaart en watertonnetje

Meteen reserveren!

Of reserveer telefonisch

0514-591297