Kamperen

 

Kamperen op De Wetterspetter

De camping heeft 25 staanplaatsen van 100 m2 die verdeeld zijn over twee verzorgde grasvelden met een uitgestrekt vergezicht op het Friese landschap of een beschutte locatie. Door de ruime staanplaatsen ervaart u tijdens het kamperen de rust en de ruimte van de natuur met uw tent, caravan of camper. De verharde staanplaatsen maken een gedeelte van het terrein gebruiksvriendelijk voor campers.

De staanplaatsen zijn allemaal voorzien van 6 Ampère stroomaansluiting. De auto moet worden geparkeerd op de daar voor aangegeven locaties. Uw auto naast de tent of caravan is verboden, aangezien het terrein kindvriendelijk is.  Wanneer dit niet mogelijk is door lichamelijke klachten, is in overleg een locatie op de camping mogelijk, waardoor dit wel kan.

Uw huisdier is bij ons van harte welkom, maar moet zich wel houden aan de daarvoor aangegeven regels.

De aankomsttijd voor het kamperen is in het hoogseizoen 14.00 uur en de vertrektijd 11.00 uur. Dit in verband met het onderhoud van het veld.

Plattegrond

Eigen tent of caravan

Tijdens het kamperen op de camping kunt u genieten van de rust en de ruimte van het Friese platteland. Het unieke van kamperen in een tent of caravan is dat u geheel één bent met de natuur. Het is misschien een primitieve manier van vakantie vieren, maar in Nederland een van de meest populaire vakantie mogelijkheden. Op de Wetterspetter zijn verzorgde campingplaatsen die verschillen van beschut liggend achter de bomen tot uitzicht op het platteland vanuit uw caravan of tent. De afstanden van de ruime campingplaatsen staan plaatsen zijn ongeveer 10 bij 10 vierkante meter, waardoor u genoeg ruimte heeft voor uw tent of caravan. Door middel van de plattegrond kunt u zelf uw eigen locatie om te kamperen op de camping uitkiezen.

TarievenMeteen reserveren

Groepsterrein

Door de grote opzet van de camping is het mogelijk om met een groep te kamperen op de minicamping. Dit kan grotendeels apart van de rest van de campingplaatsen. U kunt met meerdere tenten en caravans bij elkaar staan met bijvoorbeeld vrienden of familie. Er zijn duidelijk regels die voor groepen gelden, waardoor overlast wordt voorkomen.

Voor groepen zijn er verschillende mogelijkheden zoals het gebruik van de binnenlocatie, het huren van een barbecue of met z’n allen een drankje drinken rondom de vuur korf.
Boten huren met een groep? Het huren van meerdere zeilboten op de camping is geen probleem. In overleg met een extern bedrijf kunnen de boten worden geleverd bij aankomst op de camping.

TarievenMeteen reserveren

Verharde camperplaatsen

Het kamperen met een camper in Nederland is in opkomst. Op onze camping zijn sinds 2013 verharde staanplaatsen die het campingterrein gebruiksvriendelijk voor campers maakt. Het is ook mogelijk om op het onverharde terrein te kamperen met uw camper, indien het weer dit toelaat.  De camperplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroomaansluiting.

Sinds het voorjaar van 2015 is er een Camperservice plek gebouwd. U kunt hier gratis vuil water af voeren, chemische toilet legen en eventueel schoon water bijvullen.

TarievenMeteen reserveren

Verhuur caravan

Wilt u met het gezin op vakantie, maar heeft u zelf geen caravan of tent? Gaat u met een groep op vakantie en heeft u geen kampeervoorziening? Dan is de Knaus huurcaravan voor 5 personen van minicamping De Wetterspetter de ideale oplossing.

De  caravan is 5.55 meter lang en heeft een nieuwe Grada voortent. De voortent is voorzien van een houten vloer, waar een zitlocatie met tuinmeubelen is gecreëerd. De caravan heeft een ronde zitgelegenheid, die om te bouwen is tot een 2 persoonsbed. Aan de linker zijde zit een keukenblad met een wastafel, een gasfornuis met 3 pitten en een koelkast. Aan de rechterzijde is een wasgelegenheid met een chemisch toilet. Het tweede gedeelte van de caravan kan worden afgesloten met een schuifwand. Deze ruimte bevat een stapelbed en een 3 persoonzithoek, die tot een 1 persoonbed kan worden verbouwd. Door diverse bergruimtes kunt u al uw materialen makkelijk opbergen.

Er zijn alleen kussens aanwezig. Dekbedden, dekens , handdoeken en theedoeken moeten worden mee genomen.

In het voor- en naseizoen kunt u de caravan een weekend, lang weekend, midweek en week boeken. In het hoogseizoen is de caravan alleen per week te huur, waarbij de wisseldag op vrijdag is.

TarievenMeteen reserveren

Bekijk direct de tarieven:

Op de prijzenlijst van de minicamping De Wetterspetter heeft u een overzicht van de verschillende tarieven voor het boeken van uw vakantie, inclusief de Verhuurcaravan van 5 personen.

Er zijn verschillende mogelijkheden tot het boeken van de vakantie op de minicamping De Wetterspetter. Dit kan telefonisch, per mail of direct online. Wanneer u direct online boekt, kunt ook meteen uw tarief berekenen, maar ook kunt de kampeerplaats selecteren. Mocht u vragen hebben over de tarieven, dan kunt u contact met ons opnemen.

TarievenContact