Kano

Bootverhuur De Wetterspetter – Zuidwest Friesland

Bij minicamping De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. Dit is mogelijk door de unieke locatie van een eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.

Alle boten zijn voorzien van een buitenboordmotor en zijn inclusief benzine. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Sinds 2014 is het ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

Stalling

Op de camping zijn er mogelijkheden om de volgende boten te huren:

Randmeer Polyvalken Sloep Kano’s

Kano verhuur

De minicamping heeft twee 2-persoons kano ’s in de verhuur om geruisloos te genieten van de mooie omgeving van het Heegermeer. Er kunnen korte kano tochten worden gevaren van een aantal uur tot meerdere dagen. In overleg kunnen er eventueel meerdere kano’s via een extern bedrijf worden geregeld, zodat u met een grote groep kan genieten van de mooie omgeving rondom de Friese meren in Zuidwest Friesland.

Er is een tweepersoons Canadese kano en een tweepersoons Kajak

  • Prijs per week: € 50,-
  • Prijs per dag: € 15,-
  • Prijs per dagdeel: € 7,50

(10.00 uur – 14.00 uur of 14.00 uur – 18.00 uur)

Meteen reserveren!

Of reserveer telefonisch

0514-591297